miercuri, 7 decembrie 2016

Ea - o alta eu

Ea poate sa turuie 20 de minute fara sa respire.  Zambeste aproape non stop. Are multi prieteni barbati si iti pune rabdarea la incercare. .
Ea crede ca sinceritatea este cea mai buna politica. Este o femeie care o sa te urmeze pana la capatul lumii, dar chiar si asa, o sa isi umple existenta cu proiecte, petreceri, cauze si prietenii.
Ei ii place afectiunea, dar uraste sa fie cicalita. Ea iubeste libertatea si mereu o va iubii chiar daca are momente in care simte ca vrea sa impartaseasca  parte din iubirea care este in stare sa o ofere, dar de regula, ii trece repede. Atunci cand se infurie, explodeaza.
Nu o ranii deoarece  vei regreta. Nu o judeca pentru ca nu ii pasa.
Ea simte nevoia de aventura, are bagajele mereu pregatite. Ea are nevoie sa uite ca sa renasca. Ea iubeste muzica si traieste ritmul versurilor. Ea tinde sa creada mai mult in priviri decat in vorbe.  Ea crede ca stie tot, uneori incearca sa ii educe pe ceilalti.
La un centimetru sub privirea vesnic vesela se ascunde o furie reprimata. Rabufneste.
Ea este pasionala, alearga mereu dupa ce o incanta . Ea vrea tot ce este  bun de la viata si lupta pentru asta.

Ea este o simpla femeie, dar simplitatea ei o face sa fie speciala. :Ea-o alta eu

3 comentarii:

 1. iti place sa vorbesti despre tine? ti-as da un mare like pentru modul in care ai expus descrierea, ca un poet care vorbeste cu eul liric

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. cine esti si de ce ma urmaresti?

   Ștergere
  2. imi place modul tau de a te exprima doar atat.
   Te-am gasit intramplator.Fa ceea ce faci, ca o faci al naibi de bine

   Ștergere