Protected by Copyscape

duminică, 11 decembrie 2016

Tu, esti iubirea ce tine inimii de cald

Am luat toată mandria si am aruncat-o in gol. Am simtit o usurare ce mi-a permis sa ma arunc in bratele tale si sa te cuprind asa cum nu am mai cuprins pe nimeni. Mi-a fost dor, recunosc ca mult timp ascundeam asta, dar uite ca nu mai vreau si de aia sunt aici.
Simt ca cu fiecare secunda devin mai fericita. Zâmbetul tau ma innebuneste, e splendid si vreau sa-l vad continuu. In sufletul meu mocneste un foc ce se chinuie de mult timp sa aprinda o flacara puternica, dar uite că doar cu tine aceasta  flacara incepe sa prinda  putere.

Ador sa ma tii in brate si sa-mi atingi pielea fina cu buzele tale. Ador sa imi i-ai mana in palmele tale si sa-ti simt protectia  pe pielea mea. Ador sa vorbim in soapta, chiar daca sunt teme inutile de discutie, insa orice tema duce la un zambet irezistibil. Iti privesc ochii si inteleg ca nu-i ador, ci ii iubesc.
Vreau mereu sa-i privesc, simt ca doar eu exist in acesti ochi, simt ca aceste momente sunt importante pentru tine. In privirea ta vad un ocean de dragoste, chiar daca ochii tai nu-s albastri eu vad in ochii tai o mare de dorinte. Zambetul tau imi reda fiecare secunda de fericire ce o simti. Probabil ca cineva va spune ca doar mi se pare ca asta ar fi dragoste. Doar ca nu-mi pot potoli simtirile pe care mi le ofera sufletul tau. Poate ca sunt prea naiva si vad doar zambetul tau ce ma face sa ma topesc de dorinta nebuna, sau poate chiar te iubesc neconditionat.

2 comentarii: